مواد لازم

توفو (پنیر سویا)200 گرم

سرکه 10 میلی

آبلیمو 10 میلی

سس خردل 20 گرم

روغن زیتون 15 میلی

شکر کم

زرچوبه نوک قاشق چ

نمک و فلفل سفید به مقدار لازم

روش

توفو خرد شده داخل میکسر می ریزیم

بعد مواد دیگه را بهش اضافه می کنیم

و کلی میکس می کنیم تا بافت یکنواخت داشته باشیم

اگه خیلی غلیظ بود بهش شیر سویا اضافه می کنیم


*تا 10 روز میشه نگه داشت داخل یخچال

*کالری این سس شش درصد مایونز معمول هستش :)

*هنوز خودم امتحانش نکردم :)


روش از گلاره!!!!



مشخصات

آخرین جستجو ها