زمان لازم :دوساعت و نیم تا سه ساعت

مواد لازم

گوشت چرخ شده/ *مرغ با قطع جوجه کباب

پیاز بزرگ 1/یک پیاز اندازه نارنگی

رب انار دو قاشق/ نیم پیمانه یا بیشتر

شکر 2 قاشق/شیره انگور

گردو {و بادام} آسیاب شده

زعفران

کره

آلو بخارا

روش :

یک سوم پیاز را ریز رنده کردم تفت خرد وقتی رنگش طلایی شد زرچوبه زدم و باگردو {و بادام} میکس شده تفتش دادم تا حدی که بوی خامی گردو بره  و بهش آب سرد اضافه کردم(میشه پیاز داغ نکرد و همین جوری گردو ود بادام را با آب سرد مخلوط کرد و گذاشت روی حرارت ملایم)

 دو سوم پیاز را ریز رنده کردم با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و زرچوبه ورزش دادم و به صورت قل قلی های کوچولو درش آوردم =قل قلی ها را تفت دادم تا سرخ بشه

 *مرغ ها را با کره تفت دادم تا رنگش یکمی طلایی بشه بعد بهشزعفران زدم و  یک ساعت آخر به خورش اضافه  کردم

45 دقیقه ی آخر پخت گردو ها بهشون اضافه اش کردم و رب انار را هم زدم

نیم ساعت آخر بهش شکر و زعفران اضافه شد

* سبزها روش پخت با مرغ است

*میشه در حین پخت بهش چند نوبت یخ اضافه کرد تا روغن گردو آزاد بشه

*میشه شکر نزد! و در عوض شیره انگور زد

*میشه فندق هم زد

*گردوی فسنجان تیره تره همیشه!

روش دوم :

پیاز را نگینی ریز خرد کردم با مرغی که داخل زعفرون و پیاز مرنیت شده بوده و اندکی! کره تفت دادم

گردو را چرخ کردم و تفت دادم و بعد از اون با مرغ ها ترکیب کردم بهش زعفران اضافه کردم و آب معمولی! (نه جوش) در حدی که روی مرغ ها را بگیره  

نیم ساعت بعد بهش شکر و رب انار و آلو بخارا اضافه شد و یک ساعت و نیم بعد غذا حاضر است! ان‌شاءالله

 

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها