مدت زمان : نیم ساعت

مواد لازم :

 
گوجه گیلاسی 2 لیوان
روغن زیتون خالص 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه
پاستا 200 گرم (فوسیلی یا رادیاتوری)
برگهای ریحان 2 لیوان (من نداشتم و نزدم)
بادام یک سوم لیوان
سیر 3 حبه ( چون ریحان ندارم برای همین مزه سیر خیلی به نظر میاد برای همین یک حبه زدم)
روغن زیتون خالص نصف لیوان
آب لیمو یک سوم لیوان
 
روش :
گوجه ها را روی کاغذ فر ریخته و با نمک و فلفل و روغن زیتون ماساژ داده .فر را از قبل روی دمای 200 قرار دادیم . بعد سینی را داخل فر قرار داده برای مدت 20 دقیقه و بعد از اون هر چند دقیقه یک بار سینی را تکان داده تا همه طرف گوجه حرارت ببینه
پاستا ها را میذاریم تا بپزه
بادام و سیر را داخل دستگاه! ریخته و چند پالس میزنیم (اگر ریحان اضافه می کنیم الان وقتشه) +روغن زیتون+آبلیموی تازه 
پاستا را بر میداریم! سس حاصله! را بهش اضافه می کنیم تو این مدت گوجه ها هم پخته شدن و به ترکیب اضافه میشن.
 
روش از

شف طیبه

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین جستجو ها