مواد لازم :
هشت عدد نان تست
یک عدد تخم مرغ
یک عدد سینه یا ران مرغ
3 ق غ ماست خامه ای
2 ق غ مایونز
2 ق غ تره
گردو به مقدار لازم (1/4 لیوان)
نمک /فلفل
روش :
مرغ را با چند حلقه پیاز و چند حبه سیر آب پز کردم (آب مرغ را فریز می کنیم برای سوپ خوبه :)) .مرغ را ریش ریش کردم و با ماست میکس کردم . تخم مرغ آب پز را با دو ق مایونز به مواد اضافه کردم و دوباره میکس کردم. بازم بهش ماست اضافه کردم به علاوه ی تره و نمک و فلفل.
کناره های نون تست ها را برش زدم و چهارتای اونو روی سینی قرار دادم و روی نون ها نصف مواد را ریختم و پهنش کردم.
چهار نون دیگه را هم روی اون ها قرار دادم و بقیه مواد را روی اون ریختم + گردوی خرد شده
روی کیک! پلاستیک گذاشتم و روی پلاستیک ها ظرف سنگین قرار دادم به طوری که کلش را احاطه کنه
از شب قبل گذاشتم برای نهار روز بعد
موقع سرو روی کیک ها باز گردو پاشیدم! و برش زدم برای تزئین هم از زیتون استفاده کردم :)
ادامه مطلب
درباره این سایت