مواد لازم :

هشت عدد نان تست

یک عدد تخم مرغ

یک عدد سینه یا ران مرغ

3 ق غ ماست خامه ای

2 ق غ مایونز

2 ق غ تره

گردو به مقدار لازم (1/4 لیوان)

نمک /فلفل

 

روش :

مرغ را با چند حلقه پیاز و چند حبه سیر آب پز کردم  (آب مرغ را فریز می کنیم برای سوپ خوبه :)) .مرغ را ریش ریش کردم و با ماست میکس کردم . تخم مرغ آب پز را با دو ق مایونز به مواد اضافه کردم و دوباره میکس کردم. بازم بهش ماست اضافه کردم به علاوه ی تره و نمک و فلفل.

کناره های نون تست ها را برش زدم و چهارتای اونو روی سینی قرار دادم و روی نون ها نصف مواد را ریختم و پهنش کردم.

چهار نون دیگه را هم روی اون ها قرار دادم و بقیه مواد را روی اون ریختم + گردوی خرد شده

روی کیک! پلاستیک گذاشتم و روی پلاستیک ها ظرف سنگین قرار دادم به طوری که کلش را احاطه کنه

از شب قبل گذاشتم برای نهار روز بعد

موقع سرو روی کیک ها باز گردو پاشیدم! و برش زدم  برای تزئین هم از زیتون استفاده کردم :)

 

 

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین جستجو ها