مواد لازم :

برنج چهار پیمانه

سبزی پلویی (تره گشنیز شوید جعفری و برگ سیر) پاک نکرده 350 گرم

دارچین نصف ق چ

هل نصف ق چ

زعفران یک ق غ

کره پنجاه گرم

 

روش

برنج را از چند ساعت قبل با آب ولرم خیس می‌کنیم و به اندازه‌ ای که اندکی شور نمک اضافه می کنیم . آب را  داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاد و نمک به مقدار اندکی ر از مقداری که میخوریم داخل میریزیم . یکم زنده که شد سبزی را بهش اضافه می کنیم در حدی که یه قل بزنه بعد آبکش میشه. 

کف قابلمه ته دیگ گذاشته برنج میریزیم و بعد به اندازه خیلی کم دارچین و هل را داخلش میریزیم که عطر خوبی به غذا بده

در آخر کره را نازک نازک ورقه میکنیم و میدیدم روی برنج و نصف استکان آب از دور قابلمه میریزیم

از وقتی بخار افتاد یک ربع بعد غذا آماده است.

اگه ته دیگ سیب زمینی هست یه مقدار بیشتر میمونه.

روش از خانم گلاور


مشخصات

آخرین جستجو ها