مواد لازم :

یک فنجان شیر

یک قاشق سوپ خوری گلاب

1 ق چ هل (من حذف کردم)

1 ق س شکر

1 ق س سر خالی آرد برنج

2 ق زعفران

 

روش اول :

یک قاشق آرد برنج را با شیر سرد و شکر  (اگر هِل میزنید الان وقتشه) ترکیب کردم تا جایی که آرد برنج حل بشه و گلوله نشه

بعد حرارت ملایم را روشن کردم و فرنی را روی حرارت، مدام هم زدم وقتی یکم غلظت پیدا کرد گلاب و زعفران را بهش اضافه کردم و بازم هم زدم تا زمانی که یکم غلظتش بالا بره .بعد از سرد شدن باز هم سفت میشه پس زمانی که شعله را خاموش میکنی نباید خیلی سفت باشه!

حاصل تقریبا دو سوم فنجان فرنی هست که برای تزئینش پسته را روش رنده کردم!

 

این دستور ان شاءالله به روز میشه

این مدل زعفرانیش بود ساده هم میشه باشه و حتی شکلاتی

اگر دوست دارید با مربا یا شیره سروش کنید از شکر استفاده نکنید


مشخصات

آخرین جستجو ها